Svečano otvorenje poslovne jedinice TEI MC d.o.o. PJ Sarajevo


Nova poslovna jedinica TEI MC d.o.o. PJ Sarajevo, svečano je otvorena u srijedu 26. svibnja 2021. godine.

1 otvaranje

Događaju su nazočili brojni poslovni partneri, dugogodišnji klijenti, kao i predstavnici tvrtke TEI MC. Gosti su imali priliku bolje se upoznati sa izloženim strojevima: utovarivač LiuGong 865H, bager LiuGong 922E, mini bager LiuGong 9035E, kombinirka LiuGong 777A-S i viličar LiuGong CPCD25.

Nazočnim gostima obratio se direktor Dragan Irić, koji je govorio o poslovnim strategijama, kao i o samoj tvrtki:

3 otvaranje

„Ove godine se navršava 12 godina od kada je TEI MC sa brendom LiuGong prisutan na Bosanskohercegovačkom tržištu. 2009. godine osnovana je tvrtka TEI MC u Banjaluci i od tada svake godine bilježimo konstantan rast. Od 2009-2021. godine na području Bosne i Hercegovine prodali smo preko 500 LiuGong i Dressta građevinskih strojeva.”

Kada su u pitanju poslovni partneri tvrtke TEI MC na području Bosne i Hercegovine možemo da izdvojimo: Integral Inženjering, Euro Asfalt, Romanijaputevi, Fortis Group, Cemex, Balegem Gradačac, Trgošped Kakanj, Rudnik Kreka i mnogi drugi.

Irić je također dodao da je TEI MC: “…Grupacija koja je ekskluzivni zastupnik i distributer brendova LiuGong, Dressta, Bell, SBM drobiličnih postrojenja za područje Ex Yu zemalja. Imamo svoja predstavništva u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, Banjaluci, a sada i ovdje u Sarajevu. Puno ulažemo u lager građevinskih stojeva i trenutno u našim skladištima u Beogradu, Banjaluci, Skoplju i ovde u Sarajevu imamo preko 40 strojeva spremnih za isporuku odmah!
Naša velika skladišta rezervnih dijelova imamo u Banjaluci, Beogradu, Poljskoj, Nizozemskoj, a od sada ćemo određene količine imati i ovde u Sarajevu. Također, od danas ćemo ovde na našem skladištu u Sarajevu uvijek imati određeni broj LiuGong građevinskih strojeva za brzu isporuku.”

Nakon uvodnog izlaganja, vlasnik TEI MC tvrtke Zoran Milaković, zajedno sa voditeljem prodaje Ramizom Husićem, prerezao je vrpcu i službeno označio početak rada nove poslovnice TEI MC d.o.o. PJ Sarajevo.

4 otvaranje

Poslovnica se nalazi na adresi Krivoglavci I 6 i otvorena je za sve klijente radnim danima od 8 do 16 časova.

5 otvaranje

 

 

Povezane vijesti