• servisna-podrska_sajt1.jpg
  • servisna-podrska_sajt2.jpg
  • servisna-podrska_sajt3.jpg

Servis


TEI MC d.o.o. osigurava svojim kupcima kvalitetan servis smješten u četiri servisna centra: Beogradu, Banjaluci, Skoplju i Zagrebu. Osoblje školovano u LiuGong-u, opremljeno je kvalitetnim alatima, i popunjen originalnim rezervnim dijelovima.

Da bi stroj radio pouzdano, svi dijelovi tog sustava moraju dobro i dugotrajno funkcionirati. Korištenje originalnih dijelova u preventivnom održavanju omogućuje korisniku maksimalnu upotrebnu vrijednost stroja, maksimalnu produktivnost, kao i smanjenje troškova i zastoja.

Odnos između kupca i TEI MC-a ne prestaje kupnjom stroja. Moglo bi se reći da je ovo tek prvi korak u odnosu u kojem TEI MC jamči kupcu maksimalnu vrijednost. Radni strojevi, kao i sva mehanika, zahtijevaju kvalitetno i redovito održavanje kako bi pružili maksimum svojih sposobnosti. Omogućiti kupcu da u svakom trenutku ima maksimalnu dostupnost svog LiuGong stroja, upravo i jeste cilj našeg servisa.

Servisni inženjeri TEI MC-a, posjeduju znanje i iskustvo, osposobljeni su i opremljeni za rješavanje svih mogućih probleme u području održavanja ili popravaka strojeva.

Servisna usluga, brza i učinkovita, dostupna je na cijelom području Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Albanije, bilo da se radi o izravnoj podršci ili savjetu i informacijama.

Tehničku službu i potpunu podršku LiuGong klijentele TEI MC-a čine tri inženjera strojarstva koji zajedno sa deset zaposlenih servisera školovanih u LiuGong-u, neprestano rade na poboljšanju tehničke podrške.

  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 04.jpg
  • skladiste-beograd.jpg

Rezervni dijelovi


TEI MC ima skladište rezervnih dijelova od 800m2 u Beogradu, ali i u regionalnim centrima poput Banjaluke i Skoplja. U slučaju da u našim skladištima nema traženog dijela, Liugong je otvorio veliko skladište za Europu u Poljskoj, odakle možemo relativno brzo dostaviti dijelove.

Rezervni dijelovi za drobilična postrojenja


TEI MC tvrtka je dugogodišnji isporučilac dijelova kao i cijelih drobiličnih postrojenja u našoj regiji. Bili smo distributer METSO MINERALS kompanije od 2002. do 2013. godine. Imamo veliku mrežu dobavljača iz cijelog svijeta za potrošne (habajuće) dijelove drobilica kao što su obloge, udarne gredice, udarne ploče…

Možemo isporučiti dijelove za većinu svjetskih proizvođača kao što su: Metso Minerals, Nordberg, Swedala, Sandvik, Wageneder, Symons……

Neke od firmi sa kojima radimo su: TEKOMINING (Kamenolom Ljubovija), TEKOMINING CERAMIDE (Kamenolom Ceramide), Kamenolom Ladne vode (Petrovac na Mlavi), Rakovac (Rakovac), Hidrobaza (Beograd), Gradient (Beograd), Luka Leget (Sremska Mitrovica), Megalit Sumnik (Raška) i još mnogi drugi.