• firma-1.jpg
 • firma-3.jpg
 • home_onama_2.jpg
 • home_onama_3.jpg
 • onama_4.jpg

TEI MC je privatna tvrtka, osnovana 1991. godine. Ekskluzivni smo zastupnik i distributer svjetskih poznatih proizvođača građevinskih strojeva marke LiuGong, Dressta, Bell za područje Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Pored matične tvrtke u Beogradu TEI MC d.o.o. Beograd, imamo naše tvrtke u Zagrebu (Hrvatska), Banjaluci i Sarajevu (BiH) i Skoplju (Sjeverna Makedonija).

Regionalni smo lider u prodaji građevinskih strojeva.

 • Preko 15 godina (od 2006. godine) smo zastupnici i distributeri LiuGong-a koji je jedan od vodećih svjetskih proizvođača građevinske opreme i strojeva kao i strojeva za rudarstvo.
 • Od 2014. godine smo zastupnici i distributeri Dresste, proizvođača buldozera i cjevopolagača.
 • Od 2017. godine smo zastupnici Bell-a, njemačkog proizvođača dampera za građevinarstvo i rudarstvo.
 • Također, zastupnici smo Poquteca (hidraulični čekići), SBM-a (stabilna drobilična postrojenja) i Gomaca (betonski finišeri).

Za sve naše proizvode obezbjeđujemo servis i distribuciju rezervnih dijelova.

Sa četiri servisne lokacije u Beogradu, Banjaluci, Zagrebu i Skoplju, svojim klijentima nudimo maksimalnu tehničku i servisnu podršku na tržištu koje zastupamo.

TIM KOJI POKREĆE RAZVOJ

TEI MC je danas moderna, profesionalna i stabilna tvrtka koja zapošljava preko 40 radnika na 5 lokacija u 5 različitih država. Veliki broj zaposlenika ima više od 10 godina iskustva u tvrtki.

Svaka naša tvrtka koristi svoju snagu, zajedničku viziju i snažnu sinergiju u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Iskustvo, ozbiljan rad, profesionalnost, predanost kupcu i poslu, kvalitete su koje odlikuju naše zaposlenike.

Ponosni smo na minimalnu fluktuaciju i dugogodišnji rad naših zaposlenika, jer je upravo to nešto što našim kupcima osigurava kontinuitet suradnje i podrške.

PREKO 300 AKTIVNIH KUPACA

TEI MC je tržišno orjentirana tvrtka i fokusira se na zadovoljstvo i satisfakciju kupaca. Brojka od preko 300 kupaca je svakako nešto na što smo jako ponosni. Gradimo bliske odnose sa našim kupcima, dobavljačima, partnerima i drugima poslovnim korisnicima koji su zaslužni za naš uspjeh.

Ponosni smo na činjenice da:

 • Brinemo o našim kupcima
 • Gradimo povjerenje
 • Prihvaćamo promjene i nove trendove

Rastemo zajedno sa našim kupcima i poslovnim partnerima.

PREKO 1200 PRODATIH GRAĐEVINSKIH STROJEVA

Jako smo ponosni na svaki naš prodati građevinski stroj, te ukupan broj od preko 1200 prodatih jedinica u zadnjih 15 godina je pokazatelj naše snage, rada i predanosti poslu.
Prodaja jednog građevinskog stroja je sam po sebi veliki izazov, a 1200 jedinica pokazatelj je kvaliitete, pouzdanosti i vrijednosti proizvoda i nas kao zastupnika.

TIM OD 10 PRODAVACA - 10 SERVISERA - SPREMNI ZA SVE IZAZOVE

Naš prodajni tim od 10 prodavaca i servisna podrška od 10 servisera su spremni za sve moguće izazove i ponajviše su zaslužni za naš veliki uspjeh.

TEI MC FIRMA

Povijest tvrtke


Nakon 15 godina iskustva u prodaji građevinskih i rudarskih strojeva diljem bivše Jugoslavije, 1991. godine se osniva TEI (Techno Export Import) kao jedna od prvih privatnih tvrtki u ovoj oblasti. U tom razdoblju TEI predstavlja najpoznatije zapadne proizvođače građevinske i rudarske opreme.

Misija

Misija


Niži troškovi i veća isplativost (tj. jednom rječju veća učinkovitost) korisnika građevinskih i rudarskih strojeva, kao i postprodajna podrška koja će dovesti do minimalnog zastoja strojeva, usljed kvarova i servisiranja.

TEI MC FIRMA

Vizija


Jeftiniji strojevi za kupce, visoka kvaliteta, dostupnost strojeva i dijelova za brzu isporuku, pomoć pri financiranja kupaca, brz i profesionalan servis.