LiuGong-ova europska distributerska konferencija


Više od 100 LiuGong partnera distributera iz cijele Europe sastalo se u Zaragozi, jednom od najstarijih španjolskih povijesnih gradova i mjestu izložbe SMOPYC-a, kako bi podijelili LiuGong-ove uzbudljive planove za 2022. godinu.

Pod temom, “Moving Up A Gear” LiuGong je još jednom pokazao kako će se njihov ubrzani pristup stvaranju još većih vrijednosti za svoje kupce i partnere distributere nastaviti s tim tempom i u 2022. godini.

“Nevjerojatno je i prilično emotivno, što se možemo sresti licem u lice s našim partnerima distributerima po prvi put od studenog 2019. godine”, objasnio je Hakan Ilhan, potpredsjednik LiuGong Europe. „Uz lansiranje novih proizvoda u cijelom našem asortimanu, od potpuno novih bagera F-serije do našeg novog buldozera Dressta TD-15M serije-2, bio je sjajan osjećaj moći isključiti naše web-pozive i lično dodirnuti, osjetiti i doživjeti ove nevjerojatne strojeve.”

Konferenciju distributera 2021. podržao je DIR, španjolski ekskluzivni zastupnik za LiuGong. DIR predstavlja savršen primjer LiuGong-ovog pristupa svojim poslovnim partnerima i uz LiuGong-ovu podršku, uživali su u brzoj ekspanziji od njegovog osnivanja 2019. godine.

"LiuGong nam je pružio savršenu poslovnu priliku", objasnio je izvršni direktor DIR-a David Iglesias. “Posjeduju izvrsne proizvode, izgrađene, testirane i podržane u Europi, ali također imaju dugoročan način razmišljanja usmjeren na izgradnju odnosa i povjerenja. Tijekom posljednje 4 godine stvarno su nam pomogli da uspostavimo LiuGong kao potencijalnog budućeg lidera na španjolskom tržištu.”

lg konferencija 1

LiuGong-ova konferencija za distributere planirana je da se poklopi sa SMOPYC, vodećim španjolskim sajmom građevinske opreme, gdje su LiuGong & DIR predstavili svoje najnovije bagere F-serije, potpuno nove 915FCR, 922F i 926F. Ovi novi modeli pridružuju se postojećoj liniji bagera F-serije koja je lansirana prošle godine i koja uključuje 9018F, 9027F i fantastičan stroj od 95 tona, 995F.

Harry Mellor, LiuGong-ov direktor prodaje bagera za Europu je objasnio: “S asortimanom F-serije slušali smo naše kupce i operatere te smo isporučili niz strojeva koji su jednostavni za korištenje, ekonomični i laki za održavanje. To nije “svemirska znanost”, to je samo usmjerenost na kupca u kombinaciji s inteligentnim dizajnom.”

Dizajnirani od strane LiuGong-ovog britanskog dizajnerskog tima nagrađenog Red Dot nagradom za dizajn, bageri F-serije podižu dizajn orijentiran na kupca na potpuno novu razinu. Usavršeni su s prostranim, modernim kabinama velike preglednosti koje pružaju najvišu razinu udobnosti i ergonomije. Vidljivost i sigurnost su poboljšani uključivanjem kamera koje se rotiraju za 360 stupnjeva. Održavanje stroja s razine tla čini svakodnevne provjere i servisiranje bržim, sigurnijim i lakšim. Kada su u pitanju snaga i kontrola, strojevi F-serije dolaze sa motorima koji su usklađeni sa Stage V standardima i potpunim elektro-hidrauličnim sustavima. LiuGong ima reputaciju izdržljivih bagera i to će biti dodatno poboljšano s produženim intervalima servisiranja F-serije.

Osim nove palete bagera F-serije, LiuGong je napredovao u svom portfelju proizvoda, posebno u liniji proizvoda utovarivača i buldozera Dressta. Poseban naglasak na izložbi SMOPYC je stavljen na novi utovarivač Stage V 890H i novi buldozer TD-15M serija-2. TD-15M ima prednost novog dizajna kabine velike preglednosti, uvećane izlazne snage uz poboljšanu kontrolu operatera zahvaljujući elektrohidrauličkim upravljačkim joysticima i jednostavno dizajniranom unutarnjem održavanju. Sa potisnim sklopom 173 kW (232 KS) i vučnom silom od 472 kN, TD-15M savršen je za radove na cestama i autocestama, odlagalištima otpada, u šumarstvu i općoj gradnji.

“Oduševljeni smo lansiranjem novih proizvoda i potencijalom našeg poslovanja ovdje u Španjolskoj s DIR-om i diljem Europe zajedno sa svim našim partnerima distributerima”, rekao je predsjednik LiuGong Europe Howard Dale. “Naš kontinuirani rast u Europi bit će rezultat bliske suradnje s partnerima distributerima i dokazanom postprodajnom infrastrukturom, podržane našim industrijskim kapacitetima u Poljskoj i našim vrhunskim centrom za distribuciju rezervnih dijelova. To što smo blizu našim kupcima značajno će smanjiti troškove dostave i omogućiti bržu isporuku većine naših originalnih LiuGong dijelova.

lg konferencija 3

Uz veličanstvene nove proizvode koji su u pripremi, kontinuirano ulaganje u ljudske resurse i mrežnu infrastrukturu i dosljedan fokus na stvaranje vodećeg brenda kao i korisničko iskustvo, LiuGong-ovi partneri distributeri koji su prisustvovali konferenciji distributera i posjetili izložbu SMOPYC jasno dijele LiuGong-ov optimizam za 2022. godinu.

DIR-ov izvršni direktor David Iglesias još je naglasio: “Pandemija je možda izazvala, a mogla bi i dalje uzrokovati neke prekide, ali mi smo, zajedno s LiuGong-om, praktični ljudi, brzo se prilagođavamo i brzo pronalazimo rješenja za naše klijente. Već smo ubacili u veću brzinu u našem poslovanju i nastavit ćemo ubrzavati taj napredak.

 

Povezane vijesti