Svečano otvorenje novog ureda u Orahovici, Hrvatska


Novi ured tvrtke TEI MC, svečano je otvoren u srijedu 10. rujna 2021. godine u Orahovici.

orahovica naslovna 1

Na otvorenju je govorio Matija Borić, voditelj prodaje za Hrvatsku, koji je istaknuo da od danas u Orahovici, TEI MC upravlja lagerom i skladištem rezervnih dijelova za područje Republike Hrvatske. Također, važno je  napomenuti da je TEI MC Zagreb u Hrvatskoj osnovan prije četiri godine, te da je do sada prodano više od pedeset LiuGong strojeva. Neki od kupaca i poslovnih partnera su Strabag, TBG Betonara, Cemex, Ceste Brod, Dekop Poreč, Mihaliček Zaprešić, Youtone Construction Zagreb, ali i mnogi drugi.

orahovica 1

 „To potvrđuje da je TEI MC d.o.o jaka i stabilna tvrtka, bez kreditnih zaduženja, te kao takva i pouzdan partner za dugoročnu suradnju. Točnije, jamčimo vam najbolju moguću cijenu, ali i brzu isporuku strojeva i dijelova.“, naglasio je Borić.

U skladištima u Beogradu, Sarajevu, Banjaluci, Skoplju i Orahovici, TEI MC posjeduje preko četrdeset strojeva, spremnih za isporuku u svakom trenutku.

Suvlasnik kompanije Dragan Irić je zajedno sa gradonačelnikom Sašom Risterom, nakon uvodne riječi, svečanim činom presijecanja vrpce, obilježio početak rada novog ureda u Orahovici.

orahovica 2

Ured u Orahovici se nalazi na adresi Dalmatinska 69 i otvoren je za sve klijente radnim danima od 8 do 16 časova.

orahovica 3

Povezane vijesti