Otvorenje novog lagera u Zagrebu, Hrvatska


Novi lager TEI- MC Zagreb d.o.o. kompanije, otvoren je u utorak 12. jula 2022. godine u Zagrebu. Na teritoriji Hrvatske sada postoje dva lagera, u Orahovici u Slavoniji, te od sada i u Zagrebu!

 Na otvorenju je govorio Matija Borić, generalni direktor TEI – MC Zagreb d.o.o., koji je istakao da od današnjeg dana u Zagrebu, TEI MC upravlja lagerom i skladištem rezervnih dijelova za područje Republike Hrvatske, pored lagera u Orahovici koji je otvoren prošle godine. Također, važno je da napomenemo da je TEI -MC Zagreb d.o.o. u Hrvatskoj osnovan prije pet godina, te da je do sada prodato više od sedamdeset LiuGong strojeva. Neki od kupaca i poslovnih partnera su Kamen Sirač (7 strojeva), Gradnja Osijek (5 strojeva), Turković Cestogradnja (3 stroja), Vodoprivreda Zagorje (4 stroja), Strabag (2 stroja), TBG Betonara, Gravia Osijek, Grapa Osijek, Edenos Čepin, Cemex, Ceste Brod, Dekop Poreč, Mihaliček Zaprešić, Youtone Vjetropark Senj, ali i mnogi drugi.

objava 5

 „Navedeno potvrđuje da je TEI -MC Zagreb d.o.o jaka i stabilna tvrtka, bez kreditnih zaduženja, te kao takva i pouzdan partner za dugoročnu suradnju. Tačnije, garantiramo Vam najbolju moguću cijenu, ali i brzu isporuku strojeva i dijelova.“, naglasio je Borić.

U skladištima u Beogradu, Sarajevu, Banjaluci, Skoplju, Orahovici i Zagrebu, TEI MC posjeduje preko četrdeset strojeva, spremnih za isporuku u svakome trenutku.

objava 7

Suvlasnik kompanije Dragan Irić je zajedno sa vlasnikom kompanije Zoranom Milakovićem, nakon uvodnog govora, svečanim činom presijecanja vrpce, obilježio početak rada novog lagera u Zagebu.

Prisutni gosti su imali prilike da se bolje upoznaju sa izloženim LiuGong strojevima, vrhunskih performansi: greder LiuGong 4215D AWD, utovarivač LiuGong 848H, valjak LiuGong 6612E, 2 mini bagera LiuGong 9035E i 909Ecr, kao i 4 fantastična strojae iz nove LiuGong F serije, bageri LiuGong 915Fcr i 922F, mini bageri LiuGong 9018F i 9027F.

Lager u Zagrebu se nalazi na adresi Čulinečka cesta 255  i otvoren je za sve klijente radnim danima od 8 do 16 časova.

 

Povezane vijesti