Banja Luka EXPO 2024


Prvi Međunarodni sajam privrede "Banjaluka EXPO 2024" je uspješno održan u kompleksu Univerzitetskog centra – Kampus u Banjaluci od 3. do 5. travnja.

Na ovom značajnom događaju, izlagači iz različitih sektora poput građevinarstva, metalne i elektroindustrije, drvne industrije, tehnike i kućanskih aparata, IT sektora, elektronike i robotike, arhitekture i projektiranja imali su priliku da predstave svoje proizvode i usluge na impresivnoj površini od preko 15.000 m2.

Ovogodišnji sajam je bio posebno značajan jer je okupio preko 300 izlagača, pružajući posjetiocima bogatstvo inovacija i poslovnih prilika. TEI MC je bio među istaknutim izlagačima, koji je zadovoljio očekivanja posjetilaca kvalitetnim predstavljanjem građevinskih strojeva renomiranog brenda LiuGong.

TEI MC je impresionirao publiku predstavljajući širok spektar vrhunskih strojeva LiuGong. Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa utovarivačem LiuGong 835H sa brzom spojkom, mini bagerima LiuGong 9018F i LiuGong 9035E zts, fantastičnom kombinirkom LiuGong 777A/S, kao i mini utovarivačem LiuGong 385B.

TEI MC je svojom profesionalnošću i kvalitetom predstavljanja doprinio uspjehu sajma, pružajući posjetiocima priliku da se upoznaju s najnovijim dostignućima u građevinskoj industriji. Njihova prisutnost na "Banjaluka EXPO 2024" svjedoči o njihovom angažmanu u promociji inovacija i napretka u sektoru građevinskih strojeva.

Vidimo se i sljedeće godine na sajmu Banja Luka EXPO!

 

Povezane vijesti