TEI MC je postao generalni distributer za tržište Slovenije


TEI MC s ponosom najavljuje svoju novu ulogu kao generalni distributer za tržište Slovenije od 2024. godine.

U saradnji s našim partnerom i poddilerom, firmom Podržaj d.o.o iz Ljubljane, postajemo ključni igrač u dostupnosti i podršci naših proizvoda i usluga na slovenskom tržištu.

Ova strateška saradnja omogućava nam da pružimo vrhunsku uslugu našim korisnicima širom Slovenije, kombinujući naše ekspertize s lokalnim znanjem i resursima firme Podržaj d.o.o. Naš cilj je osigurati najviši nivo podrške i zadovoljstvo korisnika u Sloveniji.

Takođe, ponosni smo što smo zajedno sa našim poddilerom Podržaj d.o.o. učestvovali na sajmu MEGRA 2024, koji se održao u Gornja Radgona od 17 aprila. Naš tim predstavio je LiuGong mašine, čiji smo ovlašteni zastupnici, ističući njihovu izvrsnost i performanse.

6 

Prve LiuGong mašine koje smo predstavili slovenskom tržištu su: vrhunski mini bager LiuGong 9035E iz dobro poznate serije E bagera. Iz najnovije LiuGong-ove serije F, predstavljeni su mini bageri 9018F i 9051F, kao i bager LiuGong 926F vrhunskih performasi. Pored bagera posetioci su se mogli upoznati i sa najprodavanijim utovarivačem LiuGong 856H kao i sa utovarivačem LiuGong 877H.

U galeriji možete pogledati fotografije sa sajma.

Povezani vesti