• servisna-podrska_sajt1.jpg
  • servisna-podrska_sajt2.jpg
  • servisna-podrska_sajt3.jpg

Servis


TEI MC d.o.o. osigurava svojim kupcima kvalitetan servis razmešten u četiri servisna centra: Beogradu, Banjaluci, Skoplju i Zagrebu. Kadar, edukovan u LiuGong-u, opremljen je kvalitetnim alatima, te popunjen originalnim rezervnim delovima.

Da bi neka mašina radila pouzdano svi delovi tog sitema moraju da funkcionišu kvalitetno i dugotrajno. Upotreba originalnih delova u preventivnom održavanju omogućava korisniku maksimalnu upotrebnu vrednost mašine, maksimalnu produktivnost, kao i smanjenje troškova i vremena zastoja.

Odnos kupca i TEI MC-a ne prestaje kupovinom mašine. Moglo bi se reći da je ovo tek prvi korak u odnosu po kojem TEI MC garantuje kupcu maksimalnu vrednost. Radne mašine, kao i sva mehanika, zahtevaju kvalitetno i redovno održavanje da bi pružili maksimum svojih sposobnosti. Omogućiti kupcu da u svakom trenutku ima maksimalnu raspoloživost njegove LiuGong mašine, upravo i jeste cilj našeg servisa.

TEI MC servisni inženjeri raspolažu znanjem i iskustvom, obučeni su i opremljeni za rešavanje svih mogućih problema u domenu održavanja ili popravaka mašina.

Servisna usluga, brza i efikasna, dostupna je na čitavoj teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Crne Gore i Albanije, bilo da je u pitanju direktna podrška ili savetovanje i informisanje.

Tehničku službu i kompletnu podršku LiuGong klijentele TEI MC-a čine tri mašinska inženjera koji zajedno sa deset zaposlenih servisera školovanih u LiuGong-u, konstantno rade na unapređenju tehničke podrške.

  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 04.jpg
  • skladiste-beograd.jpg

Rezervni dijelovi


TEI MC ima skladište rezervnih delova od 800m2 u Beogradu, ali i u regionalnim centrima poput Banjaluke i Skoplja. U slučaju da na našim skladištima nema traženog dela, Liugong je otvorio veliko skladište za Evropu u Poljskoj, sa koga možemo relativno brzo isporučiti delove.

Rezervni delovi za drobilična postrojenja


TEI MC firma je dugogodišnji isporučilac delova kao i celih drobiličnih postrojenja u našoj regiji. Bili smo distributer METSO MINERALS kompanije od 2002. do 2013. godine. Imamo veliku mrežu dobavljača iz celog sveta za potrošne (habajuće) delove drobilica kao što su obloge, udarne gredice, udarne ploče…

Možemo isporučiti dielove za većinu svetskih proizvođača kao što su: Metso Minerals, Nordberg, Swedala, Sandvik, Wageneder, Symons……

Neke od firmi sa kojima radimo su: TEKOMINING (Kamenolom Ljubovija), TEKOMINING CERAMIDE (Kamenolom Ceramide), Kamenolom Ladne vode (Petrovac na Mlavi), Rakovac (Rakovac), Hidrobaza (Beograd), Gradient (Beograd), Luka Leget (Sremska Mitrovica), Megalit Sumnik (Raška) i još mnogi drugi.