• firma-1.jpg
 • firma-3.jpg
 • home_onama_2.jpg
 • home_onama_3.jpg
 • onama_4.jpg

TEI MC je privatna kompanija, osnovana 1991. godine. Ekskluzivni smo zastupnik i distributer svetskih poznatih proizvođača građevinske mehanizacije marke LiuGong, Dressta, Bell za teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Pored matične firme u Beogradu TEI MC d.o.o. Beograd, imamo naše kompanije u Banjaluci i Sarajevu (BiH), u Zagrebu (Hrvatska) i Skoplju (Severna Makedonija).

Regionalni smo lider u prodaji građevinske mehanizacije.

 • Preko 15 godina (od 2006. godine) smo zastupnici i distributeri LiuGonga koji je jedan od vodećih svetskih proizvođača građevinske opreme i mehanizacije kao i mehanizacije za rudarstvo.
 • Od 2014. godine smo zastupnici i distributeri Dresste, proizvođača buldozera i cjevopolagača.
 • Od 2017. godine smo zastupnici Bell-a, nemačkog proizvođača dampera za građevinarstvo i rudarstvo.
 • Takođe, zastupnici smo Poquteca (hidraulični čekići), SBM-a (stabilna drobilična postrojenja) i Gomaca (betonski finišeri).

Za sve naše proizvode obezbeđujemo servis i distribuciju rezervnih delova.

Sa četiri servisne lokacije u Beogradu, Banjaluci, Zagrebu i Skoplju nudimo našim kupcima maksimalnu tehničku i servisnu podršku na tržištu koje zastupamo.

TIM KOJI POKREĆE RAZVOJ

TEI MC je danas moderna, profesionalna i stabilna kompanija koja zapošljava preko 40 radnika na 5 lokacija u 5 različitih država. Veliki broj zaposlenih je sa radnim stažom od preko 10 godina u kompaniji.

Svaka od naših firmi koristi svoju snagu, zajedničku viziju i jaku sinergiju u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Iskustvo, ozbiljan rad, profesionalizam, posvećenost kupcu i poslu su odlike koje odlikuju naše zaposlene.

Ponosni smo na minimalnu fluktuaciju i dugogodišnji rad naših zaposlenih, jer je to upravo nešto što našim kupcima osigurava kontinuitet saradnje i podrške.

PREKO 300 AKTIVNIH KUPACA

TEI MC je tržišno orjentisana kompanija i u središte fokusa svoga poslovanja stavlja zadovoljstvo i satisfakciju kupaca. Broj od preko 300 kupaca je svakako nešto na šta smo veoma ponosni. Gradimo bliske odnose sa našim kupcima, dobavljačima, partnerima i drugima poslovnim strankama koji su zaslužni za naš uspeh.

Ponosni smo na činjenice da:

 • Brinemo o našim kupcima
 • Gradimo poverenje
 • Prihvatamo promene i nove trendove

Rastemo zajedno sa našim kupcima i poslovnim partnerima.

PREKO 1200 PRODATIH JEDINICA GRAĐEVINSKE MEHANIZACIJE

Veoma smo ponosni na svaku našu prodatu građevinsku mašinu, te ukupan broj od preko 1200 prodatih jedinica u zadnjih 15 godina je pokazatelj naše snage, rada i posvećenosti poslu.
Prodati jednu građevinsku mašinu je sam po sebi veliki izazov, a 1200 jedinica je pokazatelj kvaliiteta, pouzdanosti i vrednosti proizvoda i nas kao zastupnika.

TIM OD 10 PRODAVACA - 10 SERVISERA - SPREMNI ZA SVE IZAZOVE

Naš prodajni tim od 10 prodavaca i servisna podrška od 10 servisera su spremni za sve moguće izazove i ponajviše su zaslužni za naš veliki uspeh.

TEI MC FIRMA

Istorija kompanije


Nakon 15 godina iskustva u prodaji građevinsko-rudarskih mašina širom bivše Jugoslavije, 1991. godine se osniva TEI (Techno Export Import) kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti. U ovom periodu TEI zastupa najpoznatije Zapadne proizvođače građevinsko-rudarske opreme.

Misija

Misija


Manji troškovi i veća profitabilnost (tj. jednom rečju veća efikasnost) korisnika građevinskih i rudarskih mašina, kao i postprodajna podrška koja će dovesti do minimalnog vremenskog zastoja mašina, usled kvarova i servisiranja.

TEI MC FIRMA

Vizija


Jeftinije mašine za kupce, visok kvalitet, raspoloživost mašina i delova za brzu isporuku, pomoć oko finansiranja kupaca, brz i profesionalan servis.