Svečano otvaranje poslovne jedinice TEI MC d.o.o. PJ Sarajevo


Nova poslovna jedinica TEI MC d.o.o. PJ Sarajevo, svečano je otvorena u srijedu 26. maja 2021. godine.

1 otvaranje

Događaju su prisustvovali mnogobrojni poslovni partneri, dugogodišnji klijenti, kao i predstavnici TEI MC kompanije. Gosti su imali priliku da se bolje upoznaju sa izloženim mašinama: utovarivač LiuGong 865H, bager LiuGong 922E, mini bager LiuGong 9035E, kombinirka LiuGong 777A-S i viljuškar LiuGong CPCD25.

Prisutnim gostima se obratio direktor Dragan Irić, koji je govorio o poslovnim strategijama, kao i o samoj kompaniji:

3 otvaranje

„Ove godine se navršava 12 godina od kada je TEI MC sa brendom LiuGong prisutan na Bosanskohercegovačkom tržištu. 2009. godine je osnovana firma TEI MC u Banjaluci i od tada svake godine bilježimo konstantan rast. Od 2009-2021. godine na teritoriji Bosne i Hercegovine smo prodali preko 500 LiuGong i Dressta građevinskih mašina.”

Kada je riječ o poslovnim partnerima kompanije TEI MC na teritoriji Bosne i Hercegovine možemo da izdvojimo: Integral Inženjering, Euro Asfalt, Romanijaputevi, Fortis Group, Cemex, Balegem Gradačac, Trgošped Kakanj, Rudnik Kreka i mnogi drugi.

Irić je takođe dodao da je TEI MC: “…Grupacija koja je ekskluzivni zastupnik i distributer brendova LiuGong, Dressta, Bell, SBM drobiličnih postrojenja za teritoriju Ex Yu država. Imamo naša predstavništva u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, Banjaluci, a sada i ovdje u Sarajevu. Dosta ulažemo u lager građevinskih mašina i trenutno sada na našim skladištima u Beogradu, Banjaluci, Skoplju i ovde u Sarajevu imamo preko 40 mašina spremnih za isporuku odmah!
Naša velika skladišta rezervnih dijelova imamo u Banjaluci, Beogradu, Poljskoj, Holandiji, a od sada ćemo određene količine imati i ovde u Sarajevu. Takođe, od danas ćemo ovde na našem skladištu u Sarajevu uvijek imati određeni broj LiuGong građevinskih mašina za brzu isporuku.”

Nakon uvodnog govora, vlasnik TEI MC kompanije Zoran Milaković je zajedno sa menadžerom prodaje Ramizom Husićem svečanim presjecanjem vrpce i zvanično obilježio početak rada nove poslovnice TEI MC d.o.o. PJ Sarajevo.

4 otvaranje

Poslovnica se nalazi na adresi Krivoglavci I 6 i otvorena je za sve klijente radnim danima od 8 do 16 časova.

5 otvaranje

 

 

Povezani vesti