Novi buldozer LiuGong LD20D


TEI MC je u Beogradu, u sjedištu kompanije, 16.5. uspješno organizovala prezentaciju nove mašine, LiuGong buldozer LD20D.

Prezentaciji je prisustvovalo preko 15 zainteresovanih kupaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koji su imali priliku da se upoznaju sa izuzetnim performansama i inovativnim karakteristikama ovog moćnog buldozera.

Prezentacija je započela teoretskim predstavljanjem ključnih mogućnosti i specifikacija  buldozera LiuGong LD20D.

5

Stručni tim TEI MC-a je predstavio tehničke detalje mašine, ističući njenu impresivnu i preciznu kontrolu noža, kao i visoku efikasnost u radu.

Takođe, naglašeno je da je buldozer LiuGong LD20D dizajniran sa ciljem da zadovolji sve zahtjeve grđevinske industrije, uzimajući u obzir pouzdanost, izdržljivost i jednostavnost korišćenja.

Tehničke karakteristike buldozera LiuGong LD20D:

Motor: Cummins QSL 9,3

Snaga motora: 140 kW

Težina: 19,8 tona

Semi-U nož; Ripper

Modularni pogonski sklop

Podvozje za rad u teškim uslovima

Upravljanje joystic ručicama

Mogućnost rada u 3 moda

AC klima uređaj,

Kabina pod pritiskom

LED svjetla

9

Nakon teorijskog dijela prezentacije, uslijedila je demonstracija rada buldozera u stvarnim uslovima. Kupci su imali mogućnost da vide snagu i preciznost mašine u akciji, dok je buldozer sa lakoćom savladavao prepreke i obavljao zahtjevne zadatke. Demonstracija je istakla izvanredne performanse buldozera LiuGong LD20D, uključujući brzinu, okretnost i efikasnost u izvršavanju poslova.

Reakcije kupaca su bile odlične. Precizna kontrola noža, dizajn, preglednost, udobnost, kvalitet, snaga motora, sila guranja su visoko ocijenjene od posjetilaca prezentacije.

Sam dokaz za to je i odluka firme MHI d.o.o. iz Lukavca, da kupi prvi buldozer LiuGong LD20D.

Sa vlasnikom firme Hajrudinom Ibrićem je potpisan ugovor nakon prezentacije.

Kupcu želimo mnogo sreće i uspjeha u radu sa buldozerom LiuGong LD20D!

4

Povezane vijesti