• servisna-podrska_sajt1.jpg
  • servisna-podrska_sajt2.jpg
  • servisna-podrska_sajt3.jpg

Servis


TEI MC d.o.o. osigurava svojim kupcima kvalitetan servis razmješten u četiri servisna centra: Beogradu, Banjaluci, Skoplju i Zagrebu. Kadar, edukovan u LiuGong-u, opremljen je kvalitetnim alatima, te popunjen originalnim rezervnim dijelovima.

Da bi neka mašina radila pouzdano svi dijelovi tog sitema moraju da funkcionišu kvalitetno i dugotrajno. Upotreba originalnih dijelova u preventivnom održavanju omogućava korisniku maksimalnu upotrebnu vrijednost mašine, maksimalnu produktivnost, kao i smanjenje troškova i vremena zastoja.

Odnos kupca i TEI MC-a ne prestaje kupovinom mašine. Moglo bi se reći da je ovo tek prvi korak u odnosu po kojem TEI MC garantuje kupcu maksimalnu vrijednost. Radne mašine, kao i sva mehanika, zahtijevaju kvalitetno i redovno održavanje da bi pružili maksimum svojih sposobnosti. Omogućiti kupcu da u svakom trenutku ima maksimalnu raspoloživost njegove LiuGong mašine, upravo i jeste cilj našeg servisa.

TEI MC servisni inženjeri raspolažu znanjem i iskustvom, obučeni su i opremljeni za rješavanje svih mogućih probleme u domenu održavanja ili popravaka mašina.

Servisna usluga, brza i efikasna, dostupna je na čitavoj teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Albanije, bilo da je u pitanju direktna podrška ili savjetovanje i informisanje.

Tehničku službu i kompletnu podršku LiuGong klijentele TEI MC-a čine tri mašinska inženjera koji zajedno sa deset zaposlenih servisera školovanih u LiuGong-u, konstantno rade na unapređenju tehničke podrške.

  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 04.jpg
  • skladiste-beograd.jpg

Rezervni dijelovi


TEI MC ima skladište rezervnih dijelova od 800m2 u Beogradu, ali i u regionalnim centrima poput Banjaluke i Skoplja. U slučaju da na našim skladištima nema traženog dijela, Liugong je otvorio veliko skladište za Evropu u Poljskoj, sa koga možemo relativno brzo isporučiti dijelove.

Rezervni dijelovi za drobilična postrojenja


TEI MC firma je dugogodišnji isporučilac dijelova kao i cijelih drobiličnih postrojenja u našoj regiji. Bili smo distributer METSO MINERALS kompanije od 2002. do 2013. godine. Imamo veliku mrežu dobavljača iz cijelog svijeta za potrošne (habajuće) dijelove drobilica kao što su obloge, udarne gredice, udarne ploče…

Možemo isporučiti dijelove za većinu svjetskih proizvođača kao što su: Metso Minerals, Nordberg, Swedala, Sandvik, Wageneder, Symons……

Neke od firmi sa kojima radimo su: TEKOMINING (Kamenolom Ljubovija), TEKOMINING CERAMIDE (Kamenolom Ceramide), Kamenolom Ladne vode (Petrovac na Mlavi), Rakovac (Rakovac), Hidrobaza (Beograd), Gradient (Beograd), Luka Leget (Sremska Mitrovica), Megalit Sumnik (Raška) i još mnogi drugi.