Svečano otvaranje nove kancelarije u Orahovici, Hrvatska


Nova kancelarija TEI MC kompanije, svečano je otvorena u srijedu 10. septembra 2021. godine u Orahovici.

Na otvaranju je govorio Matija Borić, menadžer prodaje za Hrvatsku, koji je istakao da od danšnjeg dana u Orahovici, TEI MC upravlja lagerom i skladištem rezervnih dijelova za područje Republike Hrvatske. Takođe, važno je da napomenemo da je TEI MC Zagreb u Hrvatskoj osnovan prije četiri godine, te da je do sada prodato više od pedeset LiuGong mašina. Neki od kupaca i poslovnih partnera su Strabag, TBG Betonara, Cemex, Ceste Brod, Dekop Poreč, Mihaliček Zaprešić, Youtone Construction Zagreb, ali i mnogi drugi.

 „Navedeno potvrđuje da je TEI MC d.o.o jaka i stabilna firma, bez kreditnih zaduženja, te kao takva i pouzdan partner za dugoročnu saradnju. Tačnije, garantujemo vam najbolju moguću cijenu, ali i brzu isporuku mašina i dijelova.“, naglasio je Borić.

U skladištima u Beogradu, Sarajevu, Banjaluci, Skoplju i Orahovici, TEI MC posjeduje preko četrdeset mašina, spremnih za isporuku u svakome trenutku.

Suvlasnik kompanije Dragan Irić je zajedno sa gradonačelnikom Sašom Risterom, nakon uvodnog govora, svečanim činom presijecanja vrpce, obilježio početak rada nove kancelarije u Orahovici.

Kancelarija u Orahovici se nalazi na adresi Dalmatinska 69 i otvorena je za sve klijente radnim danima od 8 do 16 časova.

Povezani vesti